Regie I Camera I D.O.P. I Red Owner

Veelzijdig Regisseur

De aanwezige eigen camera en edit faciliteiten op basis van de high end RED One MX en RED Scarlet cameraset die indien gewenst ingezet kunnen worden maken een werken aan elke productie flexibel en efficient. Via het uitgebreide netwerk zorgen we voor we de juiste crew op elke productie waardoor elke productie als een goed geoliede machine tot stand komt.

Zeno Groenewegen  is een betrokken regisseur, niet in de laatste plaats omdat hij zelf ook als (stem) acteur werkzaam is waardoor hij optimaal communiceert met acteurs en zich uitstekend kan verplaatsen hoe voelt om voor een camera te staan en hoe je daar het beste resultaat uit haalt.

1.

Als ervaren camerman en D.O.P (Director of Photography) heeft Zeno zowel technische kennis van camera's en filmapparatuur waardoor hij met collega cameramensen dezelfde taal spreekt. Dat werk wel zo prettig en draagt bij aan een prettige werksfeer en workflow.

2.

Zeno is bovenal een visuele denker, hij denkt in beeld en geluid. Voordat de 1e scenes opgenomen zijn is een productie in zijn hoofd al klaar. Dat scheelt heel veel tijd op een set en staat garant voor een efficiente werkwijze wat bovendien zeer kostenbesparend werkt.

3.

Testimonials

Zeno is very helpful and cooperative. He was able to provide superior quality Dutch recordings, while adhering to our company's rigorous constraints. He went out of his way to facilitate our extensive project and delivered his work on time. I have worked with many foreign language voice talents in the past and I must say that Zeno really shines. If you are looking to have something recorded in Dutch, you MUST work with Zeno Groenewegen! 

Content Manager Rosetta Stone Language Learning

www.rosettastone.com

Zeno maakte de trailer voor de theatervoorstelling Stillen in opdracht van de Stichting Theater, Zorg en Welzijn. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De samenwerking verliep prettig. Hij werkte snel, was inventief, flexibel en vriendelijk.

Van harte aanbevolen! 

Waarom Blue1Media

Goede regie begint bij een grondige voorbereiding. Wat is de doelstelling, wat is de te communiceren boodschap en hoe brengen we deze zo duidelijk mogelijk in beeld. Als regisseur is Zeno graag vanaf de 1e fase van een project betrokken waarin concepten nog kunnen worden aangescherpt en de film stijl kan worden bepaald in overleg met producent, opdrachtgever / reclamebureau en filmcrew.

Kracht van Beleving I www.krachtvanbeleving.nl

freelance I regie I regisseur I huren I inhuren I televisie I tv I video I film I bedrijfsfilm I bedrijfsfilms I clips I videoclips I trailers I theater trailers

Op verzoek van het RTL4 Tv programma Editie NL besprak regisseur Zeno Groenewegen de kersttoespraak van Koning Willem Alexander en het belang van goede regie. Bekijk de uitzending hiernaast.